afscheid nemen op 20 en 21 april

Op zaterdag 20 april hebben we een afscheidsborrel georganiseerd in het grand cafe @ the park op het bungalowpark in Beekbergen. Meer dan 150 familieleden, vrienden, kennissen en oud collega's hebben de moeite genomen af te reizen naar Beekbergen voor een afscheidsmoment. Aansluitend nog met ruim 50 mensen gebbq'ed.

Lees meer »

Time to say goodbye

deel 2 beloofd maar hier in het kort, huis schoongemaakt, resterende spullen in de garage, uit eten met de schoonmaakploeg, extra dozen naar Weesp (de verhuizer) en de kar ingepakt en bij de buurvrouw gezet. Huis verkocht en hypotheek afgelost 😉. laatste keer naar de stort en alle sleutels ingeleverd. Extra grote dakkoffer gekocht.

Lees meer »

De voorbereidingen

Op dit moment is het een redelijke chaos in huis.... Er worden volop dozen gepakt en deze brengen we alvast naar de opslag om zeker te weten hoeveel volume we klaar hebben staan. Volgende week donderdag komt de verhuizer de inboedel laden voor de tijdelijke opslag, en dan is er 50 kuub beschikbaar, en geen kuubje extra. Vandaag de kar naar de Vriezenveen gebracht om er een huif op te laten zetten, dan hebben we zelf ook nog 5 kuub beschikbaar voor onderweg.... Daarnaast loopt het lekker op marktplaats, waar we al onze overbodige spulletjes uitventen ;-) En graag geziene bezoekers op de stort natuurlijk. Ik denk dat we van 150 kuub teruggaan naar 50 kuub. Maar ja, een kuub verhuizen naar Portugal komt toch gauw op een 200 euro..... Dan moet je wel zeker zijn over wat je meeneemt.

Lees meer »