In principe zijn alle producten die je bij ons besteld op voorraad in Apeldoorn. 

afhalen

Als je de producten zelf af wilt halen in Apeldoorn bestel je voor 20.00 uur en stuur je een mailtje aan info@vivasuavida.nl (nadat je betaald hebt!) met de datum en het tijdstip (ma-vr tussen 9.00 en 17.00) waarop je je bestelling wilt komen halen. Dan zorgen wij dat je bestelling klaarstaat.

verzending in Apeldoorn

Woon je in Apeldoorn? Dan wordt je bestelling indien besteld voor 14.00 uur dezelfde dag nog bezorgd. Na 14.00 uur besteld wordt de volgende werkdag of op zaterdag bezorgd.

Kosten voor bezorging in Apeldoorn bedragen € 3,95. (boven €50,- geen bezorgkosten)

DHL en PostNL

Woon je in Nederland of België? Als je voor 14.00 besteld wordt je bestelling nog dezelfde dag aangeboden bij de vervoerder. Normaal gesproken wordt je bestelling dan de volgende dag (di-za) geleverd. In Nederland worden bestelling boven de €80,- (DHL) en boven de € 100,- (PostNL) gratis verzonden. In België worden bij bestellingen boven de € 125,- geen verzendkosten in rekening gebracht.

De 'ik ben stom en ik had het glad vergeten' optie

Je wilde een cadeautje kopen maar bent het vergeten? De Michelin inspecteur komt langs en jij hebt alleen nog olijfolie en wijn van de Lidl in huis? Dan mag je 7 dagen per week tussen 9.00-23.00 uur contact met ons opnemen op nummer +31(0)55-355 2056. Als we je bestelling hebben en beschikbaar zijn dan bestel en betaal je en kies je voor ophalen in Apeldoorn. Daarna kom je het voor 23.30 ophalen aan de Klokkengietershoeve 12, 7326 SB in Apeldoorn. Da's onze service. Gewoon omdat we weten hoe het voelt om iets te vergeten. Stom! Hieronder staat een gouden tip!